Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Memperkenalkan produk pixy
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Memperkenalkan produk



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 27-Mar-2009 07:08
Salam perkenalan
KEDAI BARU DIBUKA :->

Salam semua .... 8-)
Saya ada menggunakan bedak compact two way cake
dan UV stick foundation jenama PIXY juga...
hasilnya sangat cantik dan alami...
natural saja kelihatan...

Meh share skit pasal bedak & stick foundation PIXY nih :

PIXY UV WHITENING STICK FOUNDATION
TERBARU DI PASARAN

adalah alas bedak praktis yang dapat menutup
kekurangan pada wajah
untuk hasil tata rias lebih lama. Kecil dan mudah di bawa.

ACTIVE WHITENING
Natural Whitening Powder membuat kulit tampak
lebih putih dan cerah!
Melindungi kulit dari sinaran matahari juga
mengandungi Vitamin C derivat.

EXTRA MOISTURING
Jojoba Oil untuk melindungi kulit kering.

ACTION
"24-Hours Whitening Treatment system"
dengan pemakaian rangkaian PIXY UV Whitening
Base Makeup dan skin care untuk kulit
tampak lebih putih.

Sangat disyorkan untuk menutupi pori2 yang besar dan bekas2
parut jerawat atau cela yang tidak sekata..
Ia juga mampu membuatkan bedak powder anda lebih tahan
lama dari biasa.

Cara2 Pemakaian :

Oleskan pada area tertentu, ratakan dengan span
atau ujung jari dan lanjutkan ke area yang lain.
Oleskan kembali pd kawasan yang bernoda yg terlalu ketara
dan tidak sempurna untuk hasil menutup yang lebih rata.
Kemudian sapulah compact powder pixy seperti biasa (penggunaa span kering)

Awas : Jangan terlalu menekan span atau ujung
jari, jika tidak lebih banyak foundation
melekat di span/jari bukan di muka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ BEDAK PIXY ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bedak pixy ni 2 way compact powder.

Fungsi :

-kalo pakai span kering, jd compact powder biasa
-kalo pakai span basah, jadi mcm foundation..

tp so far pakai pakai span kering pun effect dh mcm foundation..

sedikit info pasal PIXY:
- 2 way cake ( foundation + bedak asas )
- with UV Whitening
- SPF 15
- Dermatollogically Tested

Sharing testimoni by user PIXY:

Quote:
Originally Posted by insyi
meh beli compact powder ni....
mmg best...akak dah beli dan dah guna.....
akak jarang guna span basah.....sbb kulit jenis oily...tak berapa sesuai...
akak guna span kering jer...tp mmg best.....
sbb...tekstur bedak ni halus....dan harga pun murah...mampu milik.....

Quote:
Originally Posted by nurmillionare
Emmm lama tu sblm raya tahun lepas la...mmg puas hati sgt..mak pun pakai gak..mmg kulit nampak cerah la...gebu jer tengok kulit mak bila pakai...hehehee...kaknur kat langkawi la....nanti habis kaknur order kat sini jer...Insyaallah...

Quote:
Originally Posted by mini
salam eizlien..
akak dah pakai bedak tu..
memang puas ati sesangat..
muka jadik gebuss sekali..
tak ya pakai BB cream bagai..hehe..

TQ all users sis!

Jika ada sesiapa yang berminat
saya juga ada menjualnya... :-D
bak kata org lebih senang jual
jika kita pakai LOL

HARGA :
Bedak TWC : RM 20.00 ( complete bekas cermin + span )
Refill Bedak TWC : RM 12.00
UV stick foundation : RM 15.00

SILA KUNJUNGI KAMI di http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=65363
untuk lebih info dan testimoni dari pengguna... :-> ahaks

SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH
DI AJUKAN KEPADA

Mazlin : No Hp : 012-3336926
YM / email : eizlien_82@yahoo.co.uk


:-D :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.